Välkommen till vår webb-bokning

Information
Som ny kund kan du registrera dig för att få användaruppgifter till att logga in och boka en tid. Klicka på "Registrering" i menyraden ovan.

Bokningsförfrågningar kan göras utan att logga in, men dessa förfrågningar hanteras manuellt och därför enbart under kontorstid.

För att få inloggningsuppgifter och/eller för bokning på vardagar under kontorstid, kontakta bokningscentralen, tfn 0480-450701 eller 0480-450702.

GDPR, den nya dataskyddsförordningen:
Som bokare av anläggning godkänner du att vi använder dina personuppgifter i vårt bokningssystem. Privatperson som bokar uppger namn, personnummer, adress och kontaktuppgifter som används i boknings- och faktureringssystem. Föreningar registreras som förening men uppger namn på den som är ansvarig ledare för bokad tid och uppger då sitt namn.